www.jordimolinera.cat

27 04 2011

Després de bastant de temps pensant si canviar-me a algo més maco, he volgut aprofitar les properes eleccions municipals per mudar-me de bloc.

Ja podeu trobar tot el que penso a www.jordimolinera.cat. Ens continuem llegint i comentant!

Anuncis

Accions

Information

One response

9 05 2011
Lluís París

Bon dia,
M’agradaria sentir propostes raonables sobre la neteja i la sostenibilitat mediambiental del municipi.
La freqüència de buidat dels contenidors soterrats ha baixat durant els darrers dos anys i el manteniment s’ha minimitzat.
Durant l’estiu passat la pudor ja va ser molt evident. Cal netejar-los amb aigua a pressió i desodoritzar i desinfectar regularment.
Cal que tinguin sistema de drenatge: després de ploure el camió treu els contenidors plens d’aigua bruta que s’escampa pel carrer i fa molta pudor (vegeu l’asfalt tacat de suc de brossa orgànica sobretot on el carrer fa baixada).
Cal conscienciar la gent: quan el contenidor és ple la brossa es deixa al costat i ningú no es planteja buscar-ne un altre o anar a la deixalleria si el que volen llençar no passa pel forat. Som els veins els que hem de fer de guàrdies i arribar a situacions d’enfrontament amb altres ciutadans???
Cal conscienciar la Policia Municipal: “Si el contenidor és ple, no és culpa de la gent, què vol que hi facin?”. No és una resposta acceptable quan t’estan apilant brossa sota la finestra de casa teva.
Es imprescindible poder contactar amb el servei perquè buidin un contenidor ple encara que sigui cap de setmana. Això a dia d’avui és impossible
Cal limitar les zones on es poden portar els gossos (retolar zones verdes i enjardinades on no hi puguin ENTRAR) i obligar a la gent a recollir-ne les femtes. És cert que a dia d’avui no hi ha una ordenança municipal que defineixi les obligacions que els amos dels gossos hem de tenir? Els amos de gos que procurem no comportar-nos com a porcs ho agrairem.
S’ha de conscienciar molt, pèrò cal un govern que s’atreveixi a multar als reincidents i als que tenen comportaments manifestament incívics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s