Ara si, Altafulla Decideix!

16 12 2009

Avui neix, o començarà a néixer, AltafullaDecideix!, l’entitat local encarregada d’organitzar una consulta sobre la independència de Catalunya a la nostra vila. Durant les darreres dues setmanes són moltes les persones que m’han anat preguntant sobre aquest tema, i la veritat, crec que Altafulla pot demostrar una gran capacitat de participació ciutadana enfront l’actualitat política actual.

La independència de Catalunya, o no, és un dels temes de debat que més s’escolten a les tertúlies radio, als bars o al transport públic. És per això que animo a tothom a assistir a les reunions d’AltafullaDecideix!, més enllà de les vostres preferències polítiques o sentit del vot a la futura consulta, prioritzant el caràcter democràtic d’aquest acte com a mostra de tarannà respectuós i cohesionador de la societat altafullenca.

S’ha d’entendre que aquesta consulta serà un acte de democràcia, i no d’espanyolisme o independentisme. El resultat ja serà una altra cosa que segur que donarà molt més de parlar que no pas la convocatòria ciutadana. A més, en aquest viatge segurament Altafulla no viatjarà sola, almenys des del Grup Promotor d’Altafulla Decideix esperem que les altres viles del Baix Gaià també realitzin consultes per la independència el mateix dia que nosaltres.

Anuncis

Accions

Information

One response

26 04 2010
512 independentistes d’Altafulla « Bloc d’en Jordi Molinera i Poblet

[…] Altafulla vam començar a trobar-nos el 13 de desembre de 2009, i poc a poc vam anar consolidant un grup de treball genial que ha permès arribar fins aquí: 562 […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s