Ser un Estat normal.

20 10 2008

https://i0.wp.com/www.rmey.de/resources/mig2.jpg

Sovint em fa gràcia que entre part de la societat, i especialment el jovent, dels Països Catalans hi estigui força arrelat l’ideal del pacifisme fins a nivells extrems. Els principals promotors d’aquests sentiments pacifistes són els partits de l’esquerra d’obediència espanyola, i les seves diferents branques sempre enllaçades entre elles. La seva tasca consisteix en que la població nacional catalana assimili els valors de la no-violència, i de pas, fer-nos creure que l’Estat espanyol és símbol de la pau i promotora d’aquesta.

Però molt lluny d’això, si una cosa caracteritza als nostres opressors és la presència de la violència en el seu ADN com a poble. Tan fàcil com agafar un llibre d’Història de 2º de Batxillerat i contar més d’una vintena de cops d’Estat en els darrers dos cents anys. Posats a investigar, podem endinsar-nos en el món de les exportacions d’armes del Govern espanyol, i veure com el simpatic José Luis Rodriguez Zapatero, així com els seus predecessors en el càrrec, permeten la venda d’armes de producció espanyola a països amb conflictes interns o guerres obertes. Els nostres veïns també tenen el trist honor de ser l’únic país d’Europa que ha assassinat un President triat pel seu poble, Lluís Companys… i encara més penós, no demanar perdo.

Mentre el govern espanyol ens intenta captivar pel fet de que el titular del Ministeri de Defensa sigui una dona, argument prou simplista sigui dit de pas, la realitat és prou diferent. Doncs l’Estat espanyol encara exporta a països del tercer món, en guerra o no, artefactes semblants a les mines antipersones. És propi d’hipòcrites fer frases de campanya electoral com “Exèrcit de Pau”, quan són el cinquè Estat del món que ven més armes a països en guerra. Si ells fan això, perquè nosaltres hem de renunciar a tenir el monopoli de la violència, a tenir exèrcit propi, com qualsevol altre Estat civilitzat?

Que ningú s’equivoqui. En cap moment estic defensant la lluita armada per assolir l’alliberament nacional, ni que comencem a llençar coets Kazham més enllà de Fraga, Salses i Guardamar. El que vinc a dir és que els que pretenem trencar l’Estat espanyol, que permet el manteniment de la gauche divine hippy-progre, i d’instauració d’un Estat català, social i de dret hem de creure en l’establiment d’unes Forces Armades pròpies.

Els i les independentistes que volem un Estat propi pels Països Catalans, hem d’exigir i defensar totes les eines bàsiques d’un Estat, incloent les d’un Ministeri de Defensa propi, amb una història militar pròpia, que la tenim, i posant al servei del país aquest cos armat. Volem un Estat normal o volem ser l’anomalia de la Unió Europea per culpa d’una passada de frenada del pacifisme guay, vagin amb bandera vermella o verda, dels Països Catalans?

Anuncis

Accions

Informació

4 responses

26 10 2008
Marga Badia

Estic amb tu amb tot el que dius, però ara, aquí al poble ens preocupen altres coses més immediates.
No puc entendre que ESQUERRA no faci res ni digui res al respecte de la valoració tan injusta i amb errors del IBI. Es què potser ja vos va bé perquè a tu o a vosaltres no vos afecta? No pot ser de cap manera que només uns quants hagim de mantenir els gastos tan inexplicables i astronòmics d’aquest ajuntament ipagar les festes i festetes, despesses i sous de regidors amb extres de plens a tots plegats. O tots moros o tots cristians. Si hi hagués menys diferència de valoracions ningú protestaria. Alguns no podem, ja ara, pagar AQUESTS DINERALS, A BAIX A MAR TAMBÉ HI HA GENT QUE HI VIU SEMPRE, JUBILATS, ATURATS, ETC. nO POT SER QUE INJUSTAMENT O ERRÒNIAMENT ES VALORIN LES VOSTRES TORRES DE LUXE A 137€ EL M2 I ELS PETITS PISETS DE LA PLAÇA DELS VENTS VELL I TRONAT COM EL QUE JO TINC A 1500€ EL M2 o d’altres a 1984€m2. NO CREIEU QUE LA DIFERÈNCIA HAURIA DE SER MÉS EQUILIBRADA? sI ENS HEM DE RASCAR LA BUTXACA TENIM DE SER TOTS PER UN IGUAL. nO PER QUE L’AJUNTAMENT VAGI BÉ I TOTS POGUEU COBRAR HAGIM D’ARRUINAR-NOS O FOTRE EL CaMP UNS QUANTS DELS VILATANS SI ES QUE ALGÚN ORAT S’ATREVEIX A COMPRAR UNES PROPIETATS GRAVADES D’UNA MANERA INJUSTA EN ELS TEMPS QUE CORREN. Si no podeu portar o no sabeu portar una bona oposició o fer força per tal de que es retiri aquesta ponencia de valors més val que plegueu. Perquè no veniu a les manifestacions que convoquen els afectats? Necessitem ajuda! També hi han votans entre els afectats encara que molts no donin la cara.

28 10 2008
Joan Safont

Totament d’acord

6 11 2008
Lluís

Un article valent i assenyat.

4 12 2008
Quim

Quina vergonya el que passa a Constantí. Un Partit no es construeix aixi i menys un país!! Comprant trànsfugues

Quim

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s