Junts podem, junts guanyarem!

7 06 2008

Nou objectiu nacional: Referèndum d’independència 2014
Després de 30 anys practicant el “peix al cove” i desenvolupant Estatuts retallats el catalanisme s’ha de marcar com a objectiu nacional l’exercici del dret a decidir lliurement constituir-nos en Estat al si de la unió Europea.

Marcar un full de ruta seriós, pautat i clar cap a l’exercici del dret a decidir
ERC ha de difondre un full de ruta seriós i pautat que defineixi l’acció política del partit fins al referèndum del 2014. Només així, recuperarem la credibilitat i el rigor necessaris per esdevenir majoritaris.

Exigir ambició programàtica al govern d’Entesa
Actualitzar el pacte d’Entesa exigint ambició política al govern. El resultat de les negociacions es posaran a votació de la militància per decidir conjuntament la continuïtat o no del pacte.

Nova política de pactes pel 2010 condicionat al concert econòmic i al dret a decidir
Condicionar el proper govern al concert econòmic, al dret a decidir –amb una llei de referèndums- i a una nova llei de política lingüística que ens permeti socialitzar la nova immigració en català.

Exercir el dret a decidir davant les retallades de l’Estat
Si l’Estat es nega a cedir, nosaltres també. Llavors cal convocar consultes populars sobre les qüestions anteriors i que s’evidenciï el rostre antidemocràtic d’Espanya.

Separació de càrrecs de partit i de govern
ERC és i ha de ser un partit de lluita i de govern. Per bastir aquestes dues potes i no entrar en contradiccions ni submissions ens cal separar els càrrecs de partit dels de govern.

Països catalans: nació i partit federal
Ens cal fer una passa més en la construcció nacional dels Països Catalans. Bastint un partit federal, un de sol, que sigui la unió entre iguals de la federació valenciana, catalana i balear en condicions d’igualtat. Amb recursos pel territori.

Construïm el partit republicà del segle XXI
El nou republicanisme passa per la radicalitat democràtica en la presa de decisions. Impulsant primàries i referèndums interns per escollir els candidats a les presidències de la Generalitat.

Un partit fort, un projecte sòlid
Cal dotar al partit d’una estructura sòlida, arrelada al territori. Prioritzant les sectorials, la formació, les seus territorials, dotant-nos de més instruments per a la lluita del dia a dia.

Il·lusió i credibilitat: les claus del canvi que necessitem
Necessitem obrir una etapa del catalanisme marcada per l’exercici del dret a decidir que ens connecti de nou amb el nostre electorat.

Demà, votant a Jaume Renyer i Uriel Bertran, junts podem, junts guanyarem!

Anuncis

Accions

Informació

10 responses

8 06 2008
Pep

Jo he votat n’Uriel. Llàstima que hagi quedat en darrera posició, però és un 18% que s’ha de valorar. Ara, el que trob molt important és estar units per tenir més força.

Salut, Jordi!

8 06 2008
Manel

L’Uriel ha fet el ridicul més gran de la seva vida política. I punt. Encara el sento en trobades amb militants dient practicament que el Ridao el guanyava sense baixar de l’autobus…

En fi, seguint la seva trajectoria habitual ha tornat a fotre el pel a un seguit de gent jove que ara es quedaran més cremats que un misto

9 06 2008
Miquel

Uff vaia meco… XD

10 06 2008
jordiaranda

Ja deus saber de que parlo. Aquí ningú es xupa el dit. A més de sentir declarions en les que textualment es donava per guanyador sense baixar de l’autocar, hi ha d’altres coses, les quals no crec que aquest sigui el lloc adequat per parlar-ne.

A més a més crec que Esquerra Independestista i bona part dels seus integrants hauríen de destinar una llarga temporada a reflexionar sobre els resultats i analitzar si la seves actuacions han estat bones per la seva candidatura (cosa que crec que ja queda més que demostrada) i per a la imatge del partit.

Ja sabent el pobres resultats que van treure, hauríen d’haver admés la derrota i possar-se a disposició dels guanyadors com vàren fer les altres candidatures. A més a més no entenc el cinisme de la portada de la web: “Esquerra Independentista consolida la seva presència al territori” crec que això si que necessitaria una explicació, però no t’amoïnis ja que entenc que l’Uriel ha de seguir venent motos. Però em sorprendria que hi hagués gent que la tornés a comprar.

10 06 2008
jordiaranda

1) Reagrupament va nèixer només dos mesos abans que EI. Però t’accepto que el vot recollit per Carretero és estructuralment diferent al d’EI pel que he comentat en el punt 2 del meu escrit.

2) No sé quan fa que Puigcercós volia ser president, ni crec que tampoc importi ja que això no deixa de ser una excusa per tapar les pròpies vergonyes, per tant m’estalviaré entrar al drap. Per cert Uriel també porta mitja vida al partit.

3) En el moment que hi ha 4 candidatures, si una obté el 40% al meu entendre ja és molt. Si tu saps d’algú que deia que Puigcercós recolliria el 60% dels vots, francament estava equivocat. però jo t’he aprlat de l’Uriel mateix, no d’algú que treballa a no sé on o que creu que no se quan. Eren paraules textuals d’un candidat a la Secretaria General.

4) Cert, Roma no es va fer amb una hora però no creus que seria molt més important i productiu recollir el 20% del suport d’EI per tal d’ajudar al canvi de rumb que necessita ERC en comptes de caure en personalismes.

5) Aviam, som ERC. Per tant, és més que lògic que les propostes s’assemblessin entre si. Tingues present, i aquí desmuntare part del teu argument, que les dues candidatures que van fer públic abans el seu programa van ser Reagrupament i Gent d’Esquerra. No sé qui copia a qui.

6) Et reconec que en més d’un cop m’havia plantejat cotar a l’Uriel, però crec personalment que li ha pogut un excés de personalisme (al meu entendre) i que ha utilitzat a gent per tal de fer mal a les JERC. Suposo que ja saps a que em refereixo… no? I això per mi és imperdonable per una persona que sap que són les JERC i sap quin és el seu funcionament.

13 06 2008
Anònim

Em fa gràcia que parlis de personalisme quan en Puigcercós només ha lluitat per ser President des de fa anys. En canvi l’Uriel ha treballat amb un grup de gent per retornar la il.lusió als militants i per fer un canvi a Esquerra, perquè realment ho necessita.

Les JERC s’han perjudicat soles, o millor dit per culpa dels que no han volgut demostrar la seva neutralita!!!

15 06 2008
bernatbombi

oh vendrell, oh vendrell, haura d’obrir un restaurant…

16 06 2008
Josep de Trinxeria

Lectura recomanada per a inconscients com el bernatbombi

http://notesdediari.wordpress.com/2008/06/15/disculpin-les-molesties/#more-75

1 07 2008
me rio

Jojojojo

vaya cacao tenéis.

cuatro gatos y mal avenidos

ni en el 2014 ni en el 2084

7 07 2008
Maiol Sanaüja

Una abraçada des d’El Caire, Egipte.

PS: Canvia l’enllaç >> http://www.maiol.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s