Com fer oposició.

1 05 2008

Article per al “Plaça del Pou” de maig

Al darrer ple de l’Ajuntament que va celebrar-se el passat divendres 25 d’abril (Diada Nacional del País Valencià, per cert), el nou equip de govern format per PSOE, PP, AUPA, IDEAL, PAU i un regidor no adscrit, va aprovar-se una rebaixa del pressupost de despeses, de gairebé 100.000 €, uns 16 milions de pessetes. Aquesta rebaixa va afectar a Cultura (40.000€), Festes (25.000€), Turisme (20.000€) i Esports (11.000€) i té com objectiu alleugerar l’actual crisi econòmica que patim a Altafulla. Davant de la votació de la modificació dels pressupostos, Esquerra d’Altafulla, teníem, principalment, dues opcions:

La primera, i la que no hem fet, era votar en contra d’aquesta modificació en els pressupostos municipals argumentant, amb la demagògia i mentires que ens tenien acostumats (segons AUPA, que Altafulla estigués en números vermells era fals) els actuals membres del govern, què és treia inversions a les diferents entitats que treballen dia a dia pel poble, què és deixava d’oferir una interessant oferta d’oci, què és retiraven inversions al turisme que tanta riquesa ens aporta o què el nou govern no apostava per l’esport local i de base en treure diners a la partida de la Regidoria d’Esports.

La segona, què és la que hem fet sense dubtar, és donar suport a aquest reajustament pressupostari, votant-hi a favor. La situació que viu Altafulla necessita d’una resposta col·lectiva, ja ho dèiem quan estàvem al govern mentre, l’aleshores oposició, ens torpedinava amb demagògia. Així doncs, Esquerra d’Altafulla, amb un exercici de responsabilitat i tenint en compte la greu situació financera, que el govern AUPA-PSOE de la legislatura 2003-2007 ens van acabar portant, vota si, ja què entenem que ara és el moment de reajustar i modificar els pressupostos d’Altafulla per sortir del sotrac econòmic.

Esquerra d’Altafulla hauríem pogut ser molt demagogs i fer de partit dur, carregant fortament contra l’actual equip de govern, paper en què n’eren uns experts quan estaven a l’oposició. Però ja ho varem dir, nosaltres som d’una altra fusta, i ja sigui a l’oposició o al govern, continuarem treballant de forma responsable i mirant pel bé del poble, com sempre hem fet, però com mai ens han vist.

Lladres – Al Tall

http://www.goear.com/files/sst/7a6f51fd42bcf1ec91f6b9c1cbe102d3.mp3″

Imprimir

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s