Exiliar-se d’Altafulla?

6 02 2008

Qualsevol persona de fora d’Altafulla que l’hi arribi informació mitjançant els mitjans de comunicació comarcals, ja que són dels unics que s’han fet ressó de la crisi política que estem vivint, de ben segur que tindrà una visió un tant erronia de la realitat. Aixó ho dic avui, però fa dies que ho penso, per què a la bustia de casa hi havien dos butlletins, el d’AUPA i el d’IDEAL, que m’han fet pensar sobre la situació dels partits de l’oposició.

En la meva opinió, en el darrer ple aquets partits van aferrar-se a uns arguments polítics d’un nivell de la categoria de la invasió militar de l’exèrcit espanyol a l’illeta de El Perejil: Ridicul. Quan vaig sentir a la regidora d’AUPA dir “Senyor Alcalde, pot dir-nos perquè els Reis Mags no van donar la mà als nens?” (o una cosa aixina), vaig pensar “Apaga y vamonos, jo marxo a l’exili a Sueca”, jutgueu vosaltres mateixos el gran nivell polític que tenim a Altafulla comparant amb el video que us poso a dalt… la questió és criticar. Del tema de la revista només diré que ara mateix no recordo cap entrevista, en l’epoca AUPA-PSC, al regidor d’Esquerra.

També em va sorprendre que el PSOE digues, mitjançant el vot en contra en la proposta de nomenament del nou gerent del Patronat d’Ensenyament i la intervenció del seu portveu municipal, de que no tenen gens de confiança amb el candidat, mentre que l’acusació per part d’AUPA era que amb el nomenament d’en Guillermo Alonso es “polititza en excés les escoles”… suposo que la gent d’AUPA mai voldrà pactar amb el PSOE, partit conegut a nivell estatal també amb el sobrenom de “La colocadora”, ja sabeu, si ets del PSOE, tens feina a l’administració.

Altra cosa que em sorpren per part dels i les socialistes és la critica al no funcionament del Consell de Joves. Potser la regidora Cristina Magriñà, que diria que no té més de 30 anys d’edat, podria donar exemple i apuntar-s’hi… i parlant de joventut, llegeixo al butlletí d’IDEAL el següent titular: “Preocupació del present i futur dels joves d’Altafulla”. Pensava que hi posaria quelcom sobre accés a l’habitatge, la precarietat laboral, poques beques per als estudiants… doncs no, segons Independents d’Altafulla ara el que fa falta és un Bar musical amb sala de ball inclosa, toma moreno!

En fi…

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

12 02 2008
Francesc Ferré

Ja pots començar a fer les maletes. Si vas amb cotxe, hi ha lloc per un més?

12 02 2008
Francesc Ferré

Perdó per la nova intrusió:

un punxarrodes s’ha encapritxat de mi i del meu cotxe:
http://francescferre.blogspot.com/

Gràcies i perdoneu

23 02 2008
Francesc Farré

Jordi,
Tens tota la raó i tindries tots els motius per exiliar-te però això seria com deixar el poble als que han estat tota la vida i perquè facin el que sempre han fet. És un motiu per seguir treballant. A mi m’agradaria poder treballar i no estar cada dia pendent de si els rumors, els punyals, els vots, les mames o el carnaval. Hi ha coses més importants i hem d’estar entre tots per tirar-ho endavant i si cal treballar des de l’oposició és treballa com ho hem fet sempre. Hi han coses que hem de mantenir: la dignitat i la coherencia i això ens diferencia dels bocamolls que lluiten per les poltrones i els interessos. No els hi deixem el camí lliure i lluitem plegats, ja ens exiliarem mñes endavant si cal.

Francesc Farré

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s