Èxit sobiranista

3 12 2007

Estem davant d’una societat catalana que comença a renunciar de la mentalitat, de l’època dels governs convergents, victimista, que veu que els problemes que ens afecten al dia a dia, els hem de solucionar nosaltres mateixos. Per això aquest dissabte centenars de milers de catalans i catalanes vam sortir a manifestar-nos per Barcelona a exigir el que ens pertoca: el dret a decidir per nosaltres mateixos. Del victimisme a l’exigencia i del “que ens ho facin bé” al “volem fer-ho nosaltres”, com la – suposada – democracia espanyola, el poble català s’està fent adult i vol emancipar-se.

Però encara n’hi ha alguns que això d’abandonar la casa espanyola per crear la casa propia els fa vergonya. Vegeu sinó Joan Ferran del PSC, que el seu màxim argument contra la manifestació de la Plataforma pel Dret a Decidir és dir que la majoria de la població catalana està en contra del dret a decidir perquè no va anar-hi. Per el mateix argument, podriem arribar a dir que la majoria de la societat espanyola està a favor d’ETA, perquè no tothom va a les manifestacions en contra d’ETA, jo el primer.

La d’abans d’ahir va ser la segona onada d’exigencies sobiranistes. Estem en un punt d’inflexió on tothom s’haurà de situar, i qui no ho faci quedarà fora de joc. La opció sobiranista està carregada d’arguments, des de l’espoli fiscal fins a la defensa de la cultura propia. Però, quins arguments tindran els unionistes, on jugarà el Barça? Els socialistes avantposaran la Unitat d’Espanya enfront el progrés social i econòmic de la nostra societat?

Comença un compte enrere, i nosaltres hem de traçar un full de ruta.

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

7 12 2007
Quim Amorós

Jordi, comença el compta enrera, si tens raó.
Al vostre full de ruta indica que heu d’anar de la mà del PSOE?.
No em contestis dient que nosaltres ho fem de la mà del PP, perquè aquest argument ja està massa desgastat, i ja no val. Amb el PP nosaltres no pactarem.
I vosaltres? que fareu?. Saps perfectament, que una altra majoria es possible a Catalunya. Una majoria que tindria signe Catalanista-Independentista . Només cal que abandoneu d’una vegada al PSC i ajunteu esforços amb CIU. Aquesta majoria faria possible molts somnis. Però….. Si no reaccioneu a temps, si no ho feu aviat, la vostra caiguda serà imparable, i llavors ja no podreu sumar amb nosaltres!!!.

8 12 2007
Joan Castells

Soc català, avui ja no porto barretina, però qui digui res li tallo la sardina. Be, la dita dels meus avis no era exactament així, però reciclada als temps que corren crec que expressen una mica el que soc, senzillament català.
TIP, estic tip i ja no suporto mes no pintar res al meu petit país, ser sempre el menyspreat, com per exemple l’obertura d’avui del telenotícies migdia de TV3, “la nostra” (res mes lluny de la veritat) obrin el seu temps de noticies amb; EL PP I EL PSOE, cada dia son mes amics per donar per el cul tot a qui no pensi com ells.
Srs. d’Esquerra (ja em fa fins i tot vergonya, posar Republicana i de Catalunya) això ja no s’aguanta, son les noticies per CATALUNYA o per Extremadura.
Srs. d’Esquerre, TOT, tot te un limit i vostès ja l’han superat per d’alt i per baix, repeteixo, la nostra situació com a ciutadans de CATALUNYA ja es al limit del que qualsevol poble pot suportar.
Srs. de les basses d’Esquerra, tinguin la dignitat de trencar aquest vergonyós mandat del Sr. Montilla, posin gent jove, amb empenta, sense complexos ni tabús al front del seu partit, aconsellin no votar a les properes eleccions d’España,(no i pintem res a España) i presentin sense cap mena de complexes un programa per la independència ECONOMICA, social i cultural d’aquest petit nostre país.
La meva emprenyamenta de ciutadà del carrer, potser no servira per a res de cara a vostès, ILUSTRISIMS SRS. DIPUTATS, però penseu que al carrer no soc jo sol el que ja esta fins als ous de suportar aquesta vostra submissió.
Salut i Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s