Per què Renyer?

19 11 2007

A la foto una mica el resum del que serà el dia d’avui, o el que ha estat fins ara que ja són gairebé les 4 de la tarda. Al matí a classe (al fons de la foto veureu un cartell de la UPF), ara al migdia-tarda a la biblioteca (lloc de la foto i on estic ara) fent feina i per la tarda cap a Tarragona a l’antiga Audiencia al Congrés comarcal d’Esquerra on ja tinc decidit el meu vot, les dues cartes que veieu davant del portatil són d’en Jaume Renyer. Però perquè penso votar aquesta tarda a en Jaume com a candidat d’Esquerra per Tarragona a les properes generals?

Per la seva implicació amb el país, ja sigui per presentar els seus diferents llibres sobre teoria política als diferents punts de la geografia dels Països Catalans com per a treballar per a diferents organs institucionals com va fer treballant per al Consell Consultiu. A més, no voldria oblidar la seva trajectoria com a militant independentista, des de diferents organitzacions de l’esquerra independentista als 80 fins a actualment fent de President del Fòrum Català per al Dret a l’Autodeterminació (FOCDA), i com no, treballant ara per a esdevenir la veu de l’independentisme català d’esquerres de les nostres comarques al Congrés espanyol.

Per el seu alt coneixement internacionalista sobre els diferents processos d’alliberament nacional que han viscut, i estan vivint, altres nacions del món. Si al 2014 volem realment portar a termen un referendum necessitarem teorics de l’autodeterminació i no gestors, o gestores, de pressupostos, mocions o d’altres tasques més legislatives del dia a dia. Per això també l’hi donaré el meu vot a en Jaume, per a que des de Madrid, també es treballi cap a la consulta popular al poble català i el seu dret a l’autodeterminació.

Per l’interes mostrat en la opinió de la militancia, i en especial a la de les i els militants de les JERC. Fins a dia d’avui, i que jo sapiga, cap altre candidat (ni la Rosa Rossell de Tarragona ni en Lluís Aragonès de Riudoms) de les comarques tarragonines ha demanat de reunir-se amb nosaltres, ni un trist correu electronic per saber o interessar-se sobre que pensem el jovent del partit. En Jaume des del primer dia que compta amb nosaltres, alguns potser diran que per interes, no ho crec, però la intenció igualment hi ha estat, i de reunions d’en Renyer on hi havia gent de JERC, n’hi han hagut unes quantes.

Podria allargar-me més, però no ho faré perquè he d’agafar el tren cap a Tarragona. Aquesta tarda a donar suport, com ja ha anunciat més gent del partit, a en Jaume, persona que porta l’indendentisme i els valors republicans al cor i que no l’hi fa res perdre una tarda escoltant a la militancia… bé, no crec que ell ho consideri temps perdut, d’altres directament ni es molesten.

Per l’Esquerra de la llibertat… i si, tinc un Mac!

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

19 11 2007
Oriol Nicolau i Tell

Mite’l mostrant el seu MAC XD. Ja tinc ganes que expliquis com ha anat l’elecció. Fa uns dies a Lleida ja van fer la seva elecció, crec que correcta vist des de lluny. Surti qui surti, espero que hi posi ganes perque toca una legislatura complicada, sobretot a Madrid.

20 11 2007
sertutxa

ep enjordi!
Hay mas vida mas alla de esquerra i jerc xD
a ver cuando veo mi nombre enlazado ahi 😉

21 11 2007
Jordi Molinera i Poblet

Aner, que tinc el bloc en remodelació constant.

xDDD

Avui a la tarda, entre exerici i exercici d’economia posaré més cosetes.

^

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s