Ficció o predicció?

25 07 2007

Fa uns dies escoltava per Catalunya Ràdio una historia de política ficció en que estàvem a la segona dècada del segle XXI i Catalunya s’havia independitzat. Representava que l’oficial 20% d’independentistes en un període de 10 anys, des del 2007, anava augmentant fins arribar al 65% de ciutadania sobiranista. Els motius són fets que avui mateix part de la ciutadania esta vivint.

La justícia espanyola, ja sigui amb el seu Tribunal Constitucional llençant a la paperera la voluntat popular catalana o amb l’Audiencia Nacional (espanyola, clar!) censurant al més pur estil franquista publicacions satíriques, les principals infraestructures del país en mans espanyoles oferint un rendiment i serveis nefastos (tots recordem els fets de l’aeroport del Prat de l’estiu passat, les eternes problemàtiques i esperes a la RENFE o la recent apagada de Barcelona) per culpa de falta d’inversions i una centralització gairebé única al món occidental o com els dos grans partits estatals espanyols, PP i PSOE (amb PSC inclòs) s’obliden de l’eix esquerra-dreta per posar-se d’acord per mirar de minimitzar la força dels partits polítics independentistes de les diferents nacions d’Espanya.

Un procés de sobirania és llarg i ple de dificultats, però crec que s’estan posant les bases: part de l’esquerra catalana i els seus dirigents estan preparats per posar damunt la taula el dret a decidir i la ciutadania comença a estar cansada d’aquells organismes i empreses, que depenen de l’Estat espanyol, per la seva ineficàcia. Per continuar el procés només faltaria que a les properes eleccions guanyes el PP (amb les seves polítiques centralistes, conservadores i espanyolistes), doncs com deia Lenin (crec) “quan pitjor, millor”. Sovint penso que als i les catalanes, ja va bé que ens fotin canya de la bona per a que reaccionem… ja ho diuen, a bufetades s’acaba aprenent…

… m’oblidava d’un detall, la dreta catalana i el seus dirigents s’haurien d’oblidar de “Ministerios” per mirar de tenir “Ministeris”, per què es tracta de buscar el millor pel país, no?

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s