Comencem a treballar.

28 06 2007

Aquesta setmana m’han donat la nota de la selectivitat (aprovat!), he acabat el curset per treballar a ADIF a les finestretes d’atenció al client de l’estació de RENFE a Tarragona i he començat a mirar cosetes de joventut, seguint a en Josep Maria, que el regidor de joventut és ell!

Ahir dimecres vam anar a la seu de la Secretaria General de Joventut a la presentació d’un estudi sobre la participació dels i les joves respecte la política. A l’arribar, després de tot el dia a l’estació de Sants fent el curset d’ADIF, vaig anar a una taula on havia de dir que havia arribat. “Molinera… d’Altafulla… i tu ets gerent, oi? El regidor és a dins”. Primer noticia, vaig com a gerent, vaja tu, quina gracia.

L’acte el va iniciar Eugeni Villalbí, Secretari de Joventut, explicant el perquè d’aquest estudi i comentant que política és tot allò que ens afecta, no només allò que surt a les pagines del diari a l’apartat de política. Tots els ponents van estar molt bé, en especial el coordinador del projecte, Isaac Gonzalez, que va fer una radiografia impressionant dels i les joves del Principat. Segons l’estudi, la gran majoria som d’esquerres i catalanistes, en algun moment hem estat en alguna entitat o associació i, malgrat el que es digui al carrer, la política ens preocupa en algun moment.

Avui, després d’haver passat la nit a Girona al pis de l’Anna – ja veieu les passejades que em faig-, a les 5 en Josep Maria i jo teniem una reunió a l’ajuntament amb en Xavier Sabaté i en Victor Garcia, dos dels promotors de la nova Associació de Joves d’Altafulla, entitat amb la que ja hem trobat punts en comú, com per exemple, moltes de les seves propostes i en la coincidència de que la Regidoria de Joventut no ha de ser una regidoria que faci festes, sinó que, a més, es preocupi a garantir el benestar social del jovent i el seu (nostre) progrés.

Després a les 7, ple (foto). M’ha fet gracia que ex-regidors, presents entre el públic, al torn de preguntes del públic, fessin encara com de regidors, alguns amb més “violència” que d’altres… com ja deia a escrits anteriors, crec que el nou govern de canvi i progrés no tindrà els 100 dies de gracia. En fi… de calma res, de feina molta!

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

29 06 2007
Anonymous

encara que el regidor de joventut sigui en teoria el Josep Maria no has de para tu de parlar amb el jovent i veure quines son les seves mancances i prioritat i anar donant idees i demanant cosetes doncs en Josep Mª tothom savem com es de paradet

29 06 2007
Anonymous

I el butlletí? Els ideals ja n’han tret un i l’han repartit com sempre per botigues i totes les bústies. Qué pasa continúa igual de avar el teu jefe d’Esquerra?

29 06 2007
Jordi

Butlletí sortirà… massa feina els darrers dies entre una cosa i l’altra. Però posar-ne un a cada bustia com ho fan els “IDEALs” ho dubto.

Fer un mailing casa per casa val una pasta que no ens podem permetre la gent d’Esquerra… si de cas potser algunes busties seran “afortunades” i es trobaran un AIA, d’altres hauran d’anar a La Perla, a la Julia, al Lluis… 😛

4 07 2007
Alejandro Caballero Madrid

Jordi felicitas per aprovar la selec… que faràs?

I ara la conya, això de que un membre de les JERC treballi a RENFE que és per accelerar el traspàs de rodalies…

Salut…

4 07 2007
Capità Tarragona

Hola jordi, ja se que tenim un partit pendent… A veure si el fem ja!!

Et linko, ok?

Salutacions

4 07 2007
Jordi

Alejandro… des de dintre ja estic fent pedagogia en favor del traspas, però amb condicions, és a dir, acompanyat de peles. De poc serveix que et regalin un cotxe sense benzina…

8 07 2007
Quim Amorós

Jordi, felicitats per aprovar la selectivitat.
Em sembla molt bé que siguis independentista, cosa que ara E (abans ERC) ja no ho es, ara defensa la pluja fina.
Et recordo que aquest estatut que E va defensar el no, En Carod ha dit que ell hagués votat que sí però va tenir que defensar el no per culpa del Carretero i les JERC. O sigui les bases sou independentistes els dirigents del partit ara que toquen poder ja no.
Entenc que sigueu d’esquerres, però la qüestió nacional, que hauria d’ésser un tema prioritari per vosaltres abans us posaríeu d’acord amb nosaltres que amb el PSC, i tens raó CIU no es independentista, no està escrit a cap lloc, però molts militants de CDC estem per l’alliberament nacional, però tens raó no està escrit enlloc. Però nosaltres som nacionalistes, no depenem de cap partit sucursalista de Madrid i vosaltres que us heu proclamat independentistes, heu pactat amb un PSC-PSOE que evidentment no es ni tans sols catalanista, i us heu subordinat a tot el que us diu.
Ho podràs vestir millor o pitjor, però la realitat es que heu preferit un pacte d’esquerres a un pacte nacionalista, i sincerament crec que electoralment ho esteu pagant, i encara ho pagareu més.

12 07 2007
Tondo Rotondo

M’ha fet gràcia veure la foto de la vostra sala de plens doncs en una ocasió vaig llegir-hi una poesia x la concurrència d’un d’aquests casaments civils que s’hi celebren.

20 07 2007
Josep Amílcar Albert

Hola Jordi, enhorabona per la selectivitat. Ara a continuar… això com tantes altres coses no s’acaba superant aquesta prova.
Després hi hauran altes, i dd’altres…
Molt bò el treball an l’ADIF. Efectivament des de dins es pot fer molta feina, i des d’una finestreta molta més.

Bon estiu, i si vens pel sud, ja saps…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s