No només canvis locals.

3 06 2007

Les JERC demanen un canvi de rumb per combatre l’abstenció independentista
Les JERC, el jovent independentista, han valorat avui en la seva Direcció Nacional els resultats de les darreres eleccions municipals. En primer lloc, els joves independentistes han volgut destacar que “els resultats no són bons, ja que no només no s’han assolit les expectatives sinó que en bastants municipis s’ha anat enrere”. Segons la direcció juvenil independentista, les causes d’aquests mals resultats són diverses: l’abstenció, la falta d’il·lusió i d’un horitzó esperançador, i l’extensió entre el votant independentista de la sensació d’una manca de perfil propi d’Esquerra al govern de la Generalitat del Principat.
Les JERC consideren que és “el moment de fixar una estratègia de l’esquerra independentista”, i posen els recursos polítics i humans de l’organització al servei d’aquest objectiu immediat. Segons els joves independentistes, cal reorientar i enfortir el paper d’Esquerra a la Generalitat, fixar les línies vermelles de l’actuació governamental, impulsar una agenda política d’esquerra independentista a les institucions, i treballar per consolidar el moviment independentista més enllà de la lògica electoral.
En aquest sentit, les JERC es comprometen a “impulsar immediatament un procés de consulta a tota la militància” a través de les assemblees territorials de l’organització juvenil, per tal de renovar el discurs i l’estratègia independentista i d’esquerres. En aquest sentit, l’organització juvenil s’ha mostrat preocupada per l’alta abstenció, i creuen que “cal fer l’autocrítica necessària per revertir aquesta situació”, i emprendre mesures immediates, “basades en la radicalitat democràtica i la capacitat transformadora dels independentistes d’esquerres presents a les institucions”.
Finalment, les JERC han mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts a les eleccions autonòmiques a les Illes Balears, on Esquerra ha aconseguit la primera diputada independentista al parlament balear i una notable presència municipal, i al País Valencià, on Esquerra ha augmentat el suport electoral.

Anuncis

Accions

Informació

7 responses

5 06 2007
Tondo Rotondo

O sigui: l’esquerra independentista és exclusivament ERC i les seves joventuts?

A la Generalitat s’està fent política d’esquerres i independentista?

Què m’he perdut?

5 06 2007
Jordi

No, Esquerra Independentista no és exclusivament un o uns partits, com alguns diuen.

Esquerra Independentista som un grup de gent d’Esquerra que creiem que fa falta un canvi rumb del nostre partit.

No se on veus que es digui que Esquerra Independentista és exclusivament Esquerra i les JERC.

6 06 2007
Anonymous

sempre apropiant-vos del que no es vostre, molta casualitat que aquesta corrent es digui “esquerra independentista” i faci servir termes com “moviment de base” em recorda molt al que diuen les CUP.

a enganyar a un altre lloc, sou el pitjor que té aquest país, oportunistes, sort que us esteu desfent i d’aquí uns quants anys ja ningú s’en recordara de vosaltres, només els nostàlgics.

Salut!

6 06 2007
Un de l'AJBG

Anem a veure Molly. Una premisa bàsica: “l’important no és el que dius si no el que fas, i aixó és mesura per la incidència que tenen en el món les teves accions”. ERC-JERC sempre ha agredit descaradament aquesta “màxima”, acomodant a la gent, buscant sobretot caure bé, i en definitiva, mobilitzant un mínim per a que sembli que fem alguna cosa. Després la premsa ja ho treurà a tort i dret.

Nosaltres no tenim cap patent. L’Esquerra Independentista de veritat (no la corrent d’ERC), la qual porta més de 8 anys treballant amb aquest nom, i com a mínim això és suficient per a que un judici honest li mereixi el nom, nom que no mereixen els oportunistes del teu partit, l’han agafat per confondre a la gent i guanyar imatge. Molt bé, és legal, i que? també és legal maltractar el teu gos, ho pots fer davant d’un policia i amb el codi penal a la mà no et podrà fer res. Deixeu-vos ja de la fal·làcia legalista que us encega. Sou oportunistes, no hi ha més. No foteu brot al carrer.

Les JERC vau usar el lema “independència i socialisme” quant Endavant i la CAJEI portàven usant-lo des dels seus inicis. És a dir: crear confusió i mirar de recollir els fruits de l’hort del veí. Allà la vostra consciència, nosaltres ens limitarem a arrencar els vostres fastigosos cartells que són un atac directe al nostre treball. Primer per que ens embruteu amb la vostra imatge, segon per uqe mireu de recollir el nostre treball.

Ara els llestos d’aquesta corrent, emulen un discurs idèntic al nostre copiant paraules, però les usen en un contingut buit, ja que ERC no té organització de base sinó piramidal, per molt que presumiu d’assemblea ja sabem com van determinats moviments on els tràfics d’influències abunden. ja sé que sou MOLTS militants tant a ERC com a JERC, però això no és una qüestió de nombre, si no de qualitat. tancar-se per debatre està molt bé, però hi ha d’haver mobilització i dedicació d’hores. Per mi ens esteu robant les hores.

A ERC la inmensa majoria de militants (igual que en la resta de partits) generalment només treballen durant les eleccions, a no sé que siguin “persones de confiança” del partit, i les JERC practicament no feu treball visible al carrer. Llavors que feu? convenceus a vosaltres mateixos? No sou conscients del mal que ens esteu fent i també que esteu fent a la vostra pròpia opinió. i no en sou conscients perque treball al carrer, organitzar coses amb les vostres propies mans, generalment ho feu poc. És molt diferent el treball que comporta de militar a les JERC a estar per exemple a Maulets. Viviu enganyats entre paraules boniques que us calmen davant la realitat.

“No, Esquerra Independentista no és exclusivament un o uns partits, com alguns diuen”

Tu no tens ni puta idea d’història txaval! l’EI és un moviment al qual ERC-JERC mai podrà pertànyer, perque vosaltres al igual que els sociates mai sereu d’esquerres i nosaltres no us hi considerarem.

Sospito que aquest any al Fossar us endureu la escridassada més sorollosa de la vostra història.
I ben merescuda!

PS: Au, ja pots anar al racó català a escampar la teva merda que si l’ajbg és d’icv. a un intoxicador com tu ningú li fotrà cas, estàs aconseguint caure malament a molta gent que no és del baix gaià. els que estem convençuts del que pensem no necessitem fer guarrades als demés per tirar endavant i sabem on ens hem de posar a cada moment. tranquil que la CUP arribarà algun dia a la comarca.

Jerkis a fer la mà!

6 06 2007
Jordi

A aquest de l’AJBG que des de l’anonimat és molt valent… per dir-te algo breu, doncs tinc millors coses a fer que a perdre el temps amb tu.

“Tu no tens ni puta idea d’història txaval! l’EI és un moviment al qual ERC-JERC mai podrà pertànyer, perque vosaltres al igual que els sociates mai sereu d’esquerres i nosaltres no us hi considerarem.”

A veure… m’estas parlant de coses del futur en nom de la història! Bravo! I mira, tu NO ETS NINGU per dir-me a mi que sóc o deixo de ser, i menys un anonim, que per la nit penja cartells de “Marina llibertat” i de dia dona suport a una llista que Joan Saura se la considera seva. Però és el teu partit, o organització, i no m’hi poso, fes el que et roti, jo et demano això, respecte, però vaja, que us demano, quan l’unic que sabeu, i des de l’anonimat, és insultar.

“això no és una qüestió de nombre, si no de qualitat.”

Tu dius que jo no sóc d’esquerres… puc jo aleshores d’acusar-te d’elitista??? Que gaire d’esquerres no és…

“Les JERC vau usar el lema “independència i socialisme” quant Endavant i la CAJEI portàven usant-lo des dels seus inicis.”

Que s’aturi el món! Els unics que poden dir “Independencia i Socialisme” són Endavant i d’altres!

“L’Esquerra Independentista de veritat”

Xato, sembles d’una esglesia, la fe verdadera, només hi ha un cami, oh! Traidors, traidors!

Més amunt dius que Esquerra té una estructura piramidal… mira tio, si no has estat mai al partit, no saps res d’ell. Esquerra és Assambleari, t’agradi o no. Si no ja em diras a mi que coi fotem als Congresos Nacionals, a les Assemblees territorials (la d’Altafulla o la del Camp), als Consells Nacionals, a les Assemblees que van fer-se per decidir el vot a l’Estatut I QUE LES BASES VAN DECIDIR EL NO.

Jerkis a fer la mà? Tu fes el que et dongui la gana, doncs poc m’importa el que feu, de debò.

8 06 2007
Anonymous

realment els nervis hem poden, et demano disculpes, però…

en comptes de contestar-me a les desqualificacions hem podries contestar als arguments?

“l’important no és el que dius si no el que fas” (jugar amb les paraules és molt bonic, però no té una traducció en fets necessàriament)

“porta (l’EI) més de 8 anys treballant amb aquest nom, i com a mínim això és suficient per a que un judici honest li mereixi el nom”

” (ERC-JERC) recollir els fruits de l’hort del veí.”

Cal que faci llista de com les JERC aneu a carro de les mogudes de la CAJEI? Per exemple al Saló del Ensenyament l’acte contra els militars? (als mossos no els toquéssim que són catalans) O l’acte que vau fer després (i aquest després és crucial) de la campanya “tot està fatal”? La enganxina “independència i socialisme” de les JERC del últim 11-S? Els actes d’homenatge a militants de terra lliure? En fi… sou lliures de fer el que volgueu, però les evidències són evidències i ara que les CUP han fet un petit primer pas, molta gent d’ERC està preocupada. preoCUPeu-vos doncs!

PS: gràcies al estatut ara tenim més compteències però menys recursos per gestionar-los, és a dir, hem quedat pitjor.

8 06 2007
Jordi

A veure, pel que dius sembla que tu creus que les JERC basem la nostra estrategia i actes en allo que fan altres partits o organitzacions de l’EI. T’equivoques, i molt, així que aquest ego, millor que el deixis fora.

Clar, quan gent de les JERC va lligar-se a la COPE o a l’Ajuntament de Vandellos, per dir-te algo, ho fem perque algu altre ho ha fet abans… de debò creus això?

Busques la originalitat exclusiva pel que sembla, i crec que en aquest món tot esta fet. Parles d’actes de CAJEI… coses que tu has dit, JERC ja les feia abans de la creació de la CAJEI.

Com ja he dit, vosaltres feu el que cregueu convenient, que nosaltres anem a la nostra i sento dir-t’ho, però quan planejem accions, no ens bassem en vosaltres, però bé… la propera vegada vindre a demanar-vos permis per fer qualsevol cosa… com que sembla que teniu l’exclusivitat en tot!

I el tema Estatut… Esquerra vam votar-hi que no, això potser ho hauriem de dir a la gent de CiU, PSC i ICV que van demanar el si.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s