De campanya! (13 i 14-Actes finals coherents)

24 05 2007
Avui toca fer un post doble, per comentar el dia d’ahir i d’avui. Com ja sabeu, ahir Esquerra d’Altafulla vam fer l’acte final de campanya a la Violeta que bàsicament va consistir en que els diferents membres de la llista vam explicar diferents punts del nostre programa polític. L’acte crec que va anar molt bé, bona assistència de públic amb un centenar de persones i això sense oferir xocolatades, paella o d’altres àpats gratuïts.

Jo vaig parlar de política de joves, explicant que aquestes polítiques són totalment transversals, és a dir, no afecten només a una regidoria, tot el contrari, gairebé les polítiques de joves afecten a totes les regidories de l’ajuntament. És per això s’ha de coordinar bé l’ajuntament per tal d’oferir solucions a les principals mancances que tenim els joves d’Altafulla en oci, cultura i educació, habitatge i treball. Val a dir que Esquerra d’Altafulla em plantejat propostes realistes, lluny de voler enganyar a la gent amb propostes trampa.

En polítiques d’oci per al jovent volem crear la Casa de la Música i l’Oci, on el diferents grups de música d’Altafulla i el Baix Gaià hi podran assajar i també fer-hi concerts. Respecte cultura i educació apostem per que la biblioteca municipal ocupi tot l’edifici de les escoles Teresa Manero, donant una nova ubicació al Centre d’Estudis i dotant a la biblioteca de Wi-Fi amb capacitat de donar Internet gratuït tan a l’interior de la biblioteca com a l’esplanada que hi ha al sortir. Sobre habitatge, a diferencia de CiU, apostem clarament per un habitatge social per tal de que els joves d’Altafulla ens puguem independitzar de casa sense haver de marxa del poble i en qüestions de treball treballarem per tal de que les empreses que s’instal·lin al nostre poble, prescindeixin de les famoses ETT’s i ofereixin contractes dignes al jovent.

Bé, més o menys va ser això… estic un pel cansat ja… comentaré que avui he passat pel míting final de CiU i ràpidament respondre al seu numero 4, Ramon Martinez: Esquerra d’Altafulla com molts volen fer creure, entre d’altres la gent de CiU, no és només en Josep Maria Alasà, si hagués vingut al nostre acte d’ahir ho hauria pogut veure que som molts els que estem amb el projecte d’Esquerra, entre d’altres, els joves… perquè… on són els joves a la llista de CiU?

També dir-li al senyor Ramon Martinez, que esta molt bé que critiqui els partits que munten àpats populars varis gratuïts, que van regalant coses, fent espectacles i concerts en campanya… però per favor quan ho digui, miri a quin acte està vostè, perquè el que ha criticat avui a la tarda, ho estaven vostès fent. I ja que parlaven de diners gastats… quan ha costat l’acte d’avui de CiU?

Per cert… jo al llarg de la campanya no he vist a ningú penjant cartells de CiU… per acabar us poso un vídeo que m’ha fet molta gracia i explica com hauria de ser la política en matèria de salut jove… ja va bé després d’aquestes dues setmanes de campanya… apa, a cuidar-se.

😉

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

24 05 2007
Jordi

He de fer un comentari a mode de post data:

Al llarg de la campanya Esquerra d’ALtafulla em criticat la inactivitat de la pagina web de l’Ajuntament… però a pocs dies de les eleccions… aleluia!!!

Web actualitazada, ho podeu veure a http://www.altafulla.cat

Divendres, 25 de maig de 2007, 19:00 hores
Saló de plens
Sessió Ordinària del plenari municipal
Celebració de la sessió ordinària del plenari municipal, que tindrà el següent Ordre del dia.

Com sempre, el govern local, tard.

25 05 2007
Joarló

Jordi, tingues-ho clar: Quan es cap de baix s’engalaverna, es cap de dalt no governa!

Vaja com a Altafulla!

Sort, molt sort!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s