De campanya! (7- El jovent volem participar)

16 05 2007

Avui hi ha hagut a Altafulla Radio el segon debat. I s’ha demostrar el que ja semblava: el projecte d’AUPA i el PSC per Altafulla a tocat fons. Els dos candidats gairebé que només parlaven del que han fet, m’han donat la sensació de poca perspectiva de futur i molta capacitat publicitària, quan és la ciutadania d’Altafulla la que ha de jutjar la seva feina.

El tema més calent d’avui potser ha estat el de la comunicació. A la reunió prèvia que em tingut els d’Esquerra, em remarcat el greu dèficit en pluralitat que hi ha en els mitjans de comunicació del poble, que es resumeixen en el butlletí municipal “Plaça del Pou” i “Altafulla Radio”. El primer és més aviat el “pamflet del regim”, tot és maco, tot va bé, “Altafulla va bien”. El segon doncs una mica del mateix, amb més llibertat potser, però segueix tancant, per ara, la porta a tots els representats d’Altafulla, tan polítics com socials. Podríem dir que per als mitjans de comunicació públics d’Altafulla l’oposició política a l’actual govern no existeix.

D’altra banda, en aquest debat hi ha hagut més enfrontaments, però s’ha seguit parlant molt dels joves. És per això que les JERC d’Altafulla enviarem demà mateix cartes a les altres candidatures del poble emplaçant-les a acceptar un debat entre els candidats joves de les llistes, doncs si som, gairebé, el centre del debat, potser que hi participem.

Alguns diran “val, això ho proposa gent d’Esquerra que tenen 3 joves de 20 anys a les llistes”. Doncs si, però que els altres partits no tinguin joves no és problema nostre, si no del seu projecte polític que potser no engresca prou al jovent d’Altafulla.

Ja us aniré dient quina respostes rebem de les cartes enviades.

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

16 05 2007
Francesc Farré

Jordi, a l’Alternativa Baix Gaià estem disposat a entrar en qualsevol debat. Tenim programa, projecte de tractament transversal sobre joventut i també joves.

17 05 2007
Joarló

Si la majoria de partits són tan dolents, tan hipòcrites i tan poc preocupats pel poble, que s’ho facin mirar. No és culpa nostra!

Altafullencs, utilitzau-los!

Visca Altafulla!
Visca la terra!

18 05 2007
Carles Lombarte

Si Senyor es Hora d’avanaçar per que tot Catalunya sigui un Trispartit i un govern D’esquerdes, cap a l’unic lloc que ens porteu la Gent D’esquerra Regionalista de Catalunya es que cap a la desaparició dins d’Espanya!

Freedom for Catalonia!

http://jncsabadell.bloc.cat

18 05 2007
Jordi

Carles, tu discurs municipalista no en tens? O es que els CiU he descobert lo del “Freedom” al perdre la Generalitat?

A fer la mà!

10 06 2007
Toni

mare meva!!! un convergent donant lliçons a erc!!!

a erc se’ls poden donar lliçons de sobiranisme, però no són els convergents ke han destroçat 25 anys la nostra terra els ki s’ho puguin posar en boca…

evidentment, tocar poder va de conya per posar-te en boca discursos demagogs ke entre la gent funcionen de conya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s