De campanya! (1)

10 05 2007
Bé, doncs ja falta poc més d’una hora per a que comenci la (meva primera) campanya electoral municipal. Els cartells preparats, les pancartes fetes, les falques de la radio arreglades (ja les penjaré per aquí!) i la moral molt alta, malgrat que a darrera hora soregeixin algunes sorpreses.

Avui en Pere Rivelles, el numero dos d’Esquerra d’Altafulla a la llista, a anat a una reunió a l’ajuntament per distribuir l’espai del poble entre els partits que ens presentem a les eleccions. L’ajuntament a presentat un mapa on ja s’havia distribuït l’espai… quina casualitat que els millors llocs eren per AUPA, el partit de l’alcalde. Tard, i a més a més, malament.Com pot ser que a poques hores de l’inici de la campanya, es faci aquesta feina que a d’altres llocs va fer-se fa mesos!

Aquestes eleccions seran mogudes: partits independents que depenen de constructores, persones que es munten un partit a mida i que van arrancant els butlletins d’Esquerra de l’estació, partits de govern que pengen la seva web al servidor de l’ajuntament… en fi, un gran panorama. Com el que hi havia avui a la presentació de l’Agenda 21 a Altafulla.

D’Esquerra estavem en Josep Maria (1), en Pere (2), jo (4), la Marga (6) i en Jaume (8), d’Alternativa en Francesc (1), en Jano (2) i la Marisa (3), del PP en Del Castillo (1), del PSC en Josep (10). Un fet curiós, que ha dit la persona que s’encarrega de l’Agenda 21 a Altafulla és que, com ha dit ell, als pobles on hi ha Agendes 21, hi ha un “boom” de nous partits.

Jo per a les properes eleccions tinc uns quants desitjos: 2 regidors per Esquerra, un majoria de les Esquerres a l’ajuntament i que els partits relacionats amb el món de la construcció i el negoci, que es fotin una vota patacada.

Apa, marxo a encartellar!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s