Més oci i cultura!

30 04 2007

Sovint parlant amb els amics coincidim en que a Altafulla no hi ha llocs on anar a escoltar música mentre prenem algo. Tanmateix al poble hi han bastants grups de musica i cadascun s’ho ha de muntar com pugui a l’hora d’assajar: al garatge de casa, al local d’un familiar… I no parlem ja dels problemes que hi han quan es vol fer un concert al poble…

És per això que des de les JERC d’Altafulla hem proposat a Esquerra d’Altafulla que hi ha una possibilitat de matar dos pardals d’un tret. Una de les nostres propostes cara les properes eleccions municipals serà la creació d’una “Casa de la Música i l’Oci” (el nom potser és el de menys) on tots els grups d’Altafulla tindran un lloc on assajar insonoritzat i amb el material musical necessari.

Al mateix temps, em pensat que aquest espai es podria utilitzar com a sala de concerts. Siguem sincers, a Altafulla no muntem concerts com els que es fan a Barcelona al Sant Jordi, per això que amb un recinte on hi puguem posar el grup de musica, l’equip de so i un espai on hi pugui haver el públic ( 50 persones? 100?) n’hi ha prou. Estic segur que es podria habilitar alguna pallissa o algun altre edifici de propietat municipal.

I mirant per a un futur, ja que es faria una sala insonoritzada… perquè no habilitar aquest espai per a poder gravar maquetes i així ajudar als grups locals ( i de la resta del Baix Gaià ) a promocionar-se?

Resumint, Esquerra d’Altafulla promourà la propera legislatura, la creació d’un espai de creació i difusió musical local i comarcal per a mirar de solucionar al mateix temps el dèficit d’oferta d’oci a la vila.

[Proposta amb Copyleft, sempre que s’en digui l’autor original , les JERC d’Altafulla, tan si es presenta tal i com la presentem o si es millora la proposta. Que una cosa és copiar i “millorar” el lema i una altra és copiar i “millorar” les propostes. Per allò que va dir en Nadal, saps?]
Anuncis

Accions

Informació

2 responses

2 05 2007
Carles Lombarte

El que haurieu de fer les Jerc es preguntar als vostres “Pares” de Esquerra quant cobren cada dia per vendres el pais a Espanya.

Visca Catalunya Lliure!

http://jncsabadell.bloc.cat

2 05 2007
Jordi

Amic Lombarte… t’anava a fer la mateixa pregunta… però he recordat les paraules del Maragall… “3%”.

Si consideres que Esquerra ven el país, ves al País Valencià, a les Illes i a la Catalunya Nord i els preguntes amb qui viuen culturalment millor o pijtor, si amb governs de CiU o d’Entesa.

Però vaja, jo aquest post parlava d’oci i cultura al meu poble, i quan CiU a governat al meu poble… m’estalviaré els comentaris.

Sapigues que no els convergents de Sabadell no sou els unics que plagieu a Esquerra o les JERC/JERPV… aqui Altafulla el lema de CiU curiosament s’assembla molt al d’Esquerra…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s