CiU ens copia i "millora".

20 04 2007

Ja estem en campanya, tot i que la legalitat ens obligui a dir-li “pre campanya”. Avui es presentava la llista de CiU, encapçalada per Joan Spuch. A l’acte, que s’ha celebrat a la sala de plens de l’ajuntament, hi havia gent de CiU, lògic, i de gairebé totes les altres candidatures, inclòs jo que ja se qui serà la meva companya inseparable al llarg de la campanya: la meva llibreteta verda.

Escenografia de CiU, una noia que feia de presentadora que ningú sabia qui era i l’Olga Arnau fent un repàs de la legislatura que ara s’acaba, això després d’un piloteig a l’alcalde tarragoní, Joan Miquel Nadal, que per ella sempre serà l’alcalde de Tarragona, com Pujol és el Molt Honorable de Catalunya… malgrat que el temps avança. M’ha fet gracia que la regidora d’Unió Democràtica reconegués que la tasca d’un o una regidora és feixuga, pel fet d’estar sola. Sola? Teòricament ella és la portaveu d’un Grup Municipal, almenys a Esquerra en Josep Maria sap que sol no està, que ell dona la cara però que al seu costat estem una bona colla.

Després a parlat Albert Vallbé, que després del piloteig de cortesia, ha comentat què és necessària la reestructuració dels límits municipals de Tarragona i Altafulla, i que, en paraules seves, “s’ha de fer justícia amb Ferran i Tamarit”. A mig acusat d’aquest fet a l’actual alcalde, no seré jo qui defensi AUPA, però crec que CiU, en les èpoques (temps era temps…) en que Pujol governava a la Generalitat, Nadal era alcalde tarragoní i Ceperuelo alcalde altafullenc, segur que quelcom hauria pogut fer respecte això. Però, com deia, ara estem en campanya… pre campanya perdo.

Aleshores ha arribat el torn del “primera espasa”, en Nadal. A estat en la seva línia, uns tics populistes però amb un sinceritat impressionant. Posaré unes frases dites avui per en Nadal, que per a mi ja són mítiques:

– “Si algú vota equivocadament, és a dir, no vota a CiU, se l’ha de convèncer com sigui”.

– “Aquesta societat nostra està plena d’impacients, per això presentem a Altafulla un candidat que és metge, acostumat a tractar amb pacients”.

– “Ja se que encara no es pot i que és il·legal, però jo us demano que voteu al candidat de CiU”.

– “En política s’ha de copiar a l’adversari i millorar-les (les idees i propostes)”.

Destacar un parell de coses del parlament d’en Nadal. Primer, en cap moment del seu parlament a pronunciat el nom d’en Joan Spuch, sempre es referia a ell com a “El Candidat”… sabia en Nadal a qui presentava? I segon, respecte l’ultima frase cèlebre, la de copiar, per mi que ja estava preparat. Els que visiteu aquest bloc (entre d’ells Francesc Ferré de CDC d’Altafulla), ja fa força temps que hi tinc posat al marge dret el lema d’Esquerra d’Altafulla, “és l’hora d’avançar”… doncs bé, el lema de CiU és “Eficaços per avançar.

De “El Candidat”, com diria en Nadal, a l’hora del seu parlament no és que m’hagi motivat gaire, un discurs calmat i en la línia d’un partit que està a l’oposició. Comentar que en Joan Spuch a destacat que no està en contra de l’increment de l’habitatge, privat, que s’ha de millorar la comunicació amb Tarragona i Torredembarra (trobo a faltar referencies al Baix Gaià en aquest punt) i que s’ha de fer una millor política per al jovent… quan no hi ha cap jove a la seva llista.

Afegir que el proper dilluns, Esquerra d’Altafulla per Sant Jordi muntarà una paradeta al Carrer Canto de la Vila de 5 a 8 de la tarda aproximadament on, tots aquells i aquelles que vulgueu, podreu passar a recollir un llibre o una rosa que Esquerra regala en motiu de la Diada i parlar amb els diferents membres de la llista d’Esquerra d’Altafulla, us hi esperem!

Anuncis

Accions

Informació

4 responses

21 04 2007
Anonymous

El verb “haver” porta sempre h. Ho sento, però un bon escrit amb faltes tan greus d’ortografia fa mal als ulls i desqualifica els seu autor.

21 04 2007
Anonymous

Els Països Catalans no existisen. Visca Espanya!

26 04 2007
Carles Lombarte

Millorar el que feu es de Esquerra Regionalista de Catalunya no costa gaire….

Visca Catalunya Lliure!

http://jncsabadell.bloc.cat

10 05 2007
Anonymous

anonim no critiquis tant i posa el teu nom si tan valente ets .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s