Porra altafullenca

18 04 2007

Aqui teniu una porra de les eleccions altafullenques que vaig penjar a el Racó:

2003

AUPA 4
PSC-PM 2
ABG-EPM 2
CiU 1
ERC-AM 1
PP 1

2007 (pronòstic)

AUPA 3
ABG-EPM 3
ERC-AM 2
PSC-PM 1/2
CiU 1
PP 0/1
IDEAL 0/1
PAU 0/1
AUPA, segueix baixant, l’alcalde actual, en Manel Ramon Fuentes, després d’haver flirtejat amb CiU i PSC, no repeteix i deixa pas a Eva Martinez, una propietària d’un centre de salut alternativa del poble.

ABG-EPM, pujarà, han estat venent molt bé la seva feina al llarg d’aquets 4 anys, però el fet de que el seu anterior cap de llista, en Fèlix Alonso d’EUiA, ara treballi a la Generalitat com a Director General de Relacions Institucionals i Participació Ciutadana i per tan no pugui presentar-se com alcalde, els ha restat vots. A més, d’una llista d’11 persones, només hi han 3 dones i cap jove.

Esquerra d’Altafulla, pujarà, reflexant així els vots que ja obté el partit a les generals i catalanes. Repeteix Alasà però amb una llista renovada gairebé al 100%, on només repeteixen el mateix Alasà i la actual numero 3. La campanya dels republicans, enfocada a mostrar tota la llista, amb Hèctor Lopez Bofill, 2 candidats de les JERC (una de les quals com a independent) i un numero 2 potent, espera donar els 2 regidors a Esquerra.

-PSC-PM, es mante, de la mateixa manera que mantenen la mateixa persona com a alcaldable com ja va sent costum: Gené vol ser Alcalde com sigui. Sorprèn la retirada del numero, Pep Muntadas, per la seva tasca al llarg de la legislatura. La creació del PAU pot restar-los vots, doncs molta gent del poble veu en el candidat “pauero” l’esperit del PSC.

-CiU, també mante vots i nombre de regidors. La seva actual regidora, Olga Arnau deixa pas a un nou candidat. Al llarg d’aquets 4 anys CiU no ha destacat gaire, i senzillament s’ha dedicat a fer acte de presència. Ja no és la CiU de Ceperuelo que aspirava i obtenia alcaldies.

-PP, també presenten el mateix candidat, el promotor immobiliari Antonio Del Castillo, que aquesta legislatura a influït en el govern en política lingüística i cultural, fomentant el bilingüisme en el sí de l’Ajuntament, però l’aparició de l’IDEAL pot fer que els populars perdin la representació al consistori altafullenc, de nou.

-IDEAL pot aparèixer en forma d’un regidor, el seu candidat Josep Perez. Els “ideals”, com ja se’ls coneix, s’estan deixant molts diners, són els propietaris de constructores, comerços i hotels del poble. Calçotades per 200 persones, mariscades, carrossa pròpia per carnaval on donaven botifarra a la gent, fideua per a 300 comensals… i propostes “de borratxera de bar” com posar altaveus amb el “cara al sol” cada mati. Aquesta és la presentació d’Independents per Altafulla.

-PAU, el partit d’un històric del poble, en Francesc Blanc, alies Fonxu. Antic regidor d’AUPA i del PSC, ara es presenta en solitari en un partit fet a mida. Tot i tenir problemes a l’hora de fer la llista, farcida de familiars, aspira a fer-se seus els vots del PSC i d’AUPA, ni que sigui a petites quantitats. Que en Fonxu entres a l’Ajuntament, seria si més no, divertit i potser crispador a l’hora.
Com veieu, 8 partits per a 11 regidors. Més emocionant impossible. Aquets darrers dies entre el butlletí d’Esquerra, els estudis i d’altres cosetes no he pogut estar pel bloc malgrat que si que he escrit, a paper però.

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

19 04 2007
Anonymous

Per si consideres oportú vincular CIU amb el blog del candidat (Joan Spuch:

http://joanspuch.blogspot.com/

Salutacions

Francesc Ferré
CDC Altafulla.

20 04 2007
Anonymous

hipòcrites!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s