Incoherència partidista

6 02 2007

Llegeixo a un diari electrònic de l’orbita convergent que els joves de Convergència, les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, mostren la seva oposició a la Llei de partits polítics (llei que va permetre la il·legalització de Batasuna), ja que és fruit “d’un acord excloent entre PP i PSOE que deixa de banda el nacionalisme basc i que en lloc de contribuir a l’acabament del terrorisme, només serveix per enfrontar els partits polítics democràtics” segons un comunicat dels joves convergents. Jo, amablement els recordaré una cosa, l’acord del que parlen no va ser excloent alhora de fer-ne les votacions al Congrés espanyol, doncs CiU també hi va votar a favor, juntament amb populars, socialistes i regionalistes canaris. És a dir, que vosaltres, la gent de la JNC també sou còmplices de la il·legalització d’idees, una vegada més mostreu la vostra incoherència política i perquè no, un oportunisme descarat.

Però això no és tot, hi ha més perles provinents de la JNC. El secretari general de la JNC, Jordi Cuminal, ha defensat el dret de Juan José Ibarretxe, “com a president d’un Govern escollit democràticament, a exercir l’acció política que cregui oportuna, i a reunir-se i dialogar amb tots i cadascun dels actors polítics i socials del seu país” i “mostra el seu suport (de la JNC) total a aquelles iniciatives que facin avançar el procés de pau a Euskadi, la desaparició de l’organització terrorista ETA i la solució dialogada al conflicte, sempre i quan hi hagi una absència de violència”.


Ara fem un exercici, substituïm Ibarretxe per Carod i ETA per Batasuna, recorden a principis del 2004 tot “l’escàndol” del Cas Carod? Aquells dies se’n van sentir de molt fortes del líder d’Esquerra i tota la gent del partit independentista. En aquell cas, com no, tot el món que envolta a CiU va criticar Carod i Esquerra, se’ns va titllar de dimonis en amunt. Però, quan és Ibarretxe, President d’Euskadi (Carod aleshores era President de la Generalitat en funcions) el que és reuneix amb Otegui, el suport cap al lehendakari per part dels convergents és total. No se que pensar, en incoherències o amb interessos partidistes .

En aquest país hi ha qui juga a tenir una doble identitat, de dia són els més patriotes del món, de nit miren d’obtenir ministeris a països estrangers, i ja se sap, que qui porta una doble vida tard o d’hora o tria una opció, o s’ensorra. Dieu ser nacionalistes, molt bé, m’ho creure el dia que vegi els vostres líders cridant “independència” amb la mateixa força que ho fan els meus, els d’Esquerra. Us atreviu? Em temo que no estan per la feina els de dalt…

Anuncis

Accions

Informació

4 responses

9 02 2007
Marc Serra

Només un ‘petit’ detall: resulta que l’Ibarretxe és el màxim dirigent del país del qual estem parlant i per tant, l’ha de poder governar amb total llibertat, només faltaria. En canvi, en Carod aquí no hi pinta res, absolutament res.

10 02 2007
Jordi

A no? No recordes quin carrec tenia Carod quan la reunió amb ETA?

Quan vaig escriure aquest article tenia molt present aquest detall, sobretot per que molts convergents “s’escandalitzaven” al pensar que el maxim dirigent del país en aquell moment (Maragall estava a Turquia) fos detingut juntament amb etarres.

14 02 2007
Carlos

Ei Olaaa!! si soc el carlos! xD
ja se ki ets!! xD kom as sabut ki soc??
inga gracies x pasarte pel meu flog! ^^
a veure si et fas un fotolog jajaja
adeww!

14 02 2007
Marta

hola… akest komentari no te res a veure amb lo de adalt… però eske he visto el teu comentari al fotolog dl carlos y he pensat nem a escriurel! xD

esta molt kurrat el teu blog! ^^

Jo també en tink un!
http://www.fotolog.com/mundo_luna/

Pasat kuan vulguis, jo akostumo a pusar parides meves..escrits i coses dakestes! depen del día!

T’agrego a amics al meu blog per tindre enllaç directe akí!

Recuperat! y ens veiem a klase!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s