Altafulla a la torrenca?

2 01 2007
Avui en Josep Maria (que en breu serà blocaire) m’ha enviat per correu el seu últim article per al Plaça del Pou (la revista local d’Altafulla que edita l’ajuntament). A l’article el ja cap de llista d’Esquerra a Altafulla parla d’un problema que segurament tindrem a la propera legislatura a la nostra vila: l’existència de fins a 8 partits polítics diferents al consistori local. He dir-vos que l’ajuntament d’Altafulla només té 11 regidors. Espero que no ens passi el mateix que als de Torredembarra…

Els partits serien els partits parlamentaris de sempre: Esquerra, PSC, CiU, PP, Alternativa Baix Gaià (marca d’ICV al Baix Gaià), i els partits independents locals: Agrupació Units per Altafulla (partit de l’alcalde), Independents d’Altafulla (partit de quatre comerciants del poble, bastant de dretes tot sigui dit) i la Plataforma Altafulla Unida (partit del Fonxu, ja que es veu que al PSC no el volen…). D’aquets partits independents, dos (IDEAL i PAU) han de presentar 50 firmes de suport i sembla ser que la PAU ho té una mica difícil. Mentrestant, el partit de l’alcalde Fuentes, AUPA, té greus problemes interns i es diu que l’alcalde s’està pensant de no tornar a presentar-se: porta 8 anys com alcalde i d’aquí poc, serà pare, a més a més que ha de portar el bufet d’advocats i la seva gestoria immobiliària.

Fins fa uns dies creia que Alternativa donaria un gran salt a les properes eleccions, però el que havia de ser el seu cap de llista, en Fèlix Alonso, fa poc que ha estat proclamat Director General de Relacions Institucionals i Participació Ciutadana de la Generalitat del Principat i per tant, a deixat de ser regidor al poble i ja ha dit que no serà el cap de llista d’ABG a Altafulla, cosa que potser farà que alguns conciutadans s’inclinin per d’altres opcions polítiques.

I bé, a casa pròpia, a Esquerra d’Altafulla, ja tenim lligat tan el cap de llista (en Josep Maria) com la persona que la tancarà, que encara no es pot dir el seu nom. Espero que puguem treure dos regidors i poder ser claus a l’hora de formar el proper govern local, i crec, sincerament, que som capaços. És la nostra hora.

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

2 01 2007
Anna

amb la feinada que esteu fent a Altafulla estic convençuda que la llista només serà un reflex de compromís amb aquesta feina, i per tant serà una gran candidatura

sort i endavant

2 01 2007
Marc Espasa

Tancarà la llista la persona que m´imagino ?

Un independentista altafullenc mediàtic?

Si és així, felicitats !!!!!!

3 01 2007
roquet

8 partits per a quants regidors?

3 01 2007
Jordi

8 partits per a 11 regidors. M’ho havia deixat 😉

4 01 2007
jordi salvat

El virus torrenc sembla que s’escampa. Ja havia sentit a dir que hi hauria moltes llistes a les properes eleccions altafullenques. I el problema és que per la població que té Altafulla i el fet que no ho hagi cap força amb molts vots (AUPA té 4 regidors) serà relativament fàcil obtenir regidor. Per tant, la nostra població veïna se’n va cap a una atomització del plenari i dificultats serioses de governabilitat. Caldrà, doncs, una gran coalició i més si l’actual alcalde no es presenta. Almeny que ERC obtingui el segon regidor i sigui decisiva. Per tant, Jordi, ja us podeu posar el mono de treball.

Ànim

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s