Diari de campanya: dia 0.

1 06 2006

Avui a la nit, passades les 12, comença la campanya electoral per a votar la reforma de l’Estatut del principat. El primer acte d’Esquerra serà a Miravet i m’han dit d’anar-hi… no ho he pogut rebutjar! Serà la meva primera campanya electoral i millor que vagi aprenent de que va això, perquè ara ve el referèndum, però a finals d’any (segons en Pasqui) venen eleccions a la Generalitat i al Maig del 2007 eleccions municipals que ha saber que serà de mi!

Bé, la meva intenció és que cada dia de campanya, és a dir, d’avui fins el 16 de Juny, escrigui quelcom de la campanya que portarem a terme les JERC i Esquerra. Com ja he dit abans, avui aniré a Miravet on intervindran Josep-Lluis Carod-Rovira, Joan Puigcercós, Josep Bargalló i Marta Cid. Sens dubte el moment polític és intens, i més que ho serà fins al proper 18 de Juny.

A nivell municipal se que Esquerra ha organitzat un acte presentat per Josep Andreu (diputat a Madrid per la província de Tarragona) i Josep Maria Alasà (regidor d’Esquerra a l’ajuntament d’Altafulla) per al dia 14. Pel que fa les JERC, em de mira si fem quelcom a Altafulla o si ens posem més a nivell del Camp, que ja tenim programats alguns actes. Ara toca fer entendre a la gent que aquest Estatut no és el que varem aprovar al nostre Parlament, sinó que és un Estatut redactat per Madrid. Ara toca dir NO!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s