Ens tracten d’idiotes

30 01 2006

Bé, abans de tot demanar-vos disculpes per haver deixat el bloc dues setmanes mig abandonat… però havia d’acabar el Treball de Recerca i tota la pesca… i ja està, el “TdR” ja està acabat, al sac i ben lligat.

Doncs bé, Ibarra crida que “los nacionalistas han perdido”, en Piqué diu que l’Estatut pactat li sembla bé, la De la Vega enorgullint-se de que amb el pacte ZP-Mas “Toda España gana” i el Zapatero recorda que ell mai va comprometre’s a acceptar l’Estatut sortit del Parlament de Catalunya.

Mentre a les espanyes estant contentíssims amb l’Estatut pactat, la classe política catalana en aquesta legislatura es dedica a fer excursions: uns a Perpinyà, a parlar de pau i d’altres a la capital de Reino, a negociar el futur del seu partit i ja que estan, a condemnar a tot el Principat a 25 anys més de frustració. Sens dubte, el senyor Artur Mas a tractat a el poble català d’idiota. On està ara aquella CiU que deia que només votaria favorablement a un Estatut on hi poses que som una nació i que tingues un model de finançament digne mínimament similar al sistema basc?

Artur, no n’hi ha prou amb un Estatut “substancialment millor”. No era això el que va pactar el nostre Parlament i els seus 120 diputats que li van donar suport. A Catalunya tots varem aprovar un Estatut, que com tu no paraves de recordar a tothom, consensuat per el 90% dels nostres representants. A vostè senyor Mas li falta una cosa: sentit d’Estat, d’Estat català. I què és sentit d’Estat? Vostè mateix ho va dir el dia que va anar a Madrid amb Carod i De Madre a presentar l’Estatut. Sentit d’Estat és no enganyar a la gent en temes importants.

D’aquí dedueixo dues coses: o per a vostè l’Estatut no té cap mena d’importància per a Catalunya, o ens està prenent el pel de mala manera per arribar de nou al poder, ja sigui a la Generalitat o als Ministeris d’Espanya. Sincerament, no se com no se li cau la cara de vergonya a terra. Vostè a venut Catalunya per un tros de poder, el país per el partit. Vostè a declarat que “algun dia torni a Catalunya un Govern com cal”… o vos esteu de broma o us refereiu al retorn de Carod-Rovira al govern de Catalunya.

A Madrid el senyor Mas va dir que aquest Estatut indicaria on vol arribar Catalunya. Per a les JERC aquesta no és la estació on ha de baixar Catalunya, nosaltres seguim endavant. I no, no ens fa por el no.


Interesant entrevista al Minoria Absoluta al periodista d’econòmia Josep Maria Ureta

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s