Els premis Nobel, amb nosaltres.

1 12 2005

Com ja he deixat anar en algun article d’opinió d’aquest bloc, aquets últims dies (i no em passaria si digues setmanes o mesos…) estem assistim a una guerra dialèctica entre catalans i espanyols: els primers, majoritàriament a favor del Nou Estatut i els segons, majoritàriament en contra o amb “peros”.

Però… hi que pensen les personalitat que no són jurídicament de l’estat espanyol? Òmnium Cultural ha trobat, en part, la resposta. L’entitat presidida per Jordi Porta a engegat un manifest de suport a l’estatut del Principat que avui pot arribar a comptar amb el suport de fins a 9 persones premiades amb els prestigiosos premis Nobel. El primer en signar el manifest és el premi de la Pau, de nacionalitat argentina, Adolfo Pérez Esquivel, que va actuar com a mediador entre el govern espanyol i ETA fins l’any 1996, amb l’arribada del Partido Popular al govern d’Espanya.

Aquí és demostra els suports que tenen uns i altres: els catalans tenim el suport de premis nobels, els espanyols tenen el suport de la COPE i la FAES. Mentre nosaltres tenim el suport de personalitats que treballen per la pau, ells tenen el suport d’emissores de radio que demanen que surtin els tancs als carrers de Catalunya o que equiparen el Nou Estatut amb estats dictatorials de la talla de Corea del Nord

… la pregunta és, també tindrem armament nuclear amb el Nou Estatut? Segur que més d’un del Partido Popular creu que si… aix! Que faríem sense la brunete mediatica! Ser lliures…

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

4 12 2005
··· @uRe€n ···

aLoHa JeRkii!!!
Vaaa t’escriuré algu pk sók bona person i m fa pena k am lu k testas currant això ningú tscrigui (tmb influeix una mika l fet k magis stat dunant la tabarra duran ls últimes 2h…)
Poz wenu, km a futura periodista dirte k scrius mb i k tns fusta d comunicador (axi ens diuen x lli la facultat…xD) Per tant, dedicat a la política k al món del periodisme ia n som masses!

inga BuTiFLe De MeRdA k vagi b!

[Joana Martínez, Tv3…Altafulla] jojojo

4 12 2005
Anonymous

viva españa

5 12 2005
Jordi

Gracies Joana (companya de botifleries! :P) per el teu comentari… i també gracies al usuari anònim que ha fet el comentari del segle “Viva España”… l’únic que em sap greu es que no raones el perquè del “Viva España” i ni tan sols deixes el teu nom.

Tanta vergonya et fa dir “Viva España” que no dius qui ets?

Bé, vaig a dormir que estic que cansadíssim!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s