Un triangle amorós especial…

29 11 2005
“Los de Esquerra sabían de este apoyo (d’ETA)
a la reforma del Estatuto catalán. Los que se
reunieron con ETA (ERC) en Perpignan y que
son socios del PSOE”

Aquesta és una de les “perles” que Angel Acebes, Secretari General del Partido Popular, ha dit aquest cap de setmana, tot arran d’un suposat comunicat d’ETA, que aquesta hauria enviat a delegacions de la Unió Europea i a ambaixades de diferents Estats del món per tal de que facin de mitjancers en el conflicte armat. Aleshores, el gran manipulador informatiu del 11-M, el “sex-symbol” de la dreta espanyola o defensor del Gran Urdaci, va fer una genial roda de premsa.

Val afegir, que normalment ETA quan fa un comunicat, l’envia al diari Gara, aquesta vegada no. Però els suposats receptors del comunicat també neguen que l’hagin rebut, els mitjans mundials de comunicació també neguen tenir en les seves mans el suposat comunicat… personalment, crec que això és només una noticia inventada per mitjans afins al PP per tal de que la dreta espanyola tingui bales per disparar contra la nostra llibertat.

Doncs bé, en aquesta roda de premsa, l’Angel, és va atrevir a dir, entre d’altres coses, que ETA està imposant a Catalunya i Euskadi, que nosaltres som una nació diferent a l’espanyola. Sembla ser que el bo d’en Acebes no sap que tenim un Parlament propi, amb 120 de 135 diputats que donen suport al Nou Estatut, i que molts d’ells han treballant durant gairebé durant 2 anys per a que el poble català, per fi, faci tota una declaració sobre el que som, una nació, la catalana.

Aleshores, jo li demano a aquest pocavergonya, que deixi de comparar al poble català amb grups terroristes, que deixi de fer demagògia contra el 90% de la població del Principat, que deixi de fer manifestacions per les espanyes on és va contra la nostra lliure voluntat, que, en definitiva, es fiqui en els problemes de la seva nació, que prou en tenen!

Quin Triangle Amorós faríem entre Angel Acebes, tot el viatge del Nou Estatut Català i ETA… algú s’anima a fer una novel•la al respecte? Senyors del PP: Imaginació al poder!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s