Ja em decidit nosaltres!

31 10 2005

Aquets últims dies em sentit tots que ara toca als espanyols donar la seva opinió sobre l’Estatut català, vaja, traduint: que el PP i el PSOE comencin les retallades i deixin el consens del 90% en un Estatut de baixada de pantalons. Però voldria remarcar quelcom que Angel Acebes no para de reivindicar: ara toca als espanyols. Sembla ser que, o el “lapsus linguae” que va tenir Esperanza Aguirre fa un més i escreix se li ha encomanat a Angel Acebes o bé el PP ja no considera als catalans com a ciutadans espanyols.

M’explico, fa poc Esperanza Aguirre va dir quelcom així com “es inadmissible que un organismo español este fuera del territorio nacional”, referint-se al fet de que la CMT (Comissió del Mercat de Telecomunicacions) es trasllades a Barcelona, per tant, na Esperanza va considera que Barcelona estava fora de la “nación española”. Ara el PP i el PSOE diuen que toca decidir als espanyols… però, no som també, segons ells, espanyols? No han decidit ja doncs els socialistes i populars al Parlament de Catalunya?

Aquets dos successos demostra que per a els dos grans partits espanyols, el PSOE i el PP, la opinió i la voluntat dels catalans i les catalanes no te cap valor, no compta. Aleshores, per a que seguir-los el joc? Així doncs, si Catalunya disposa d’un Parlament propi, amb parlamentaris que es consideren només catalans, només espanyols o mig i mig… a que coi em d’anar a Madrid? Els espanyols que viuen a Catalunya ja han dit la seva, i a partir d’aquí s’ha fet, l’Estatut que el dia 2 arriba a Madrid es l’Estatut del poble català, el que en surti, serà l’Estatutet de l’espanyolisme.

Anuncis

Accions

Informació

One response

1 11 2005
Ahmad

M’has sorpres moli escrius de puta mare!!!no diria ke fosis tu el k a escrit i pensat akests komentaris…reflexen molt be el k pensen milions de ciutadans, entre els kual, m’hi puc comptar jo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s